Vyhľadávanie


Na ceste za dobrodružstvom – Európa, Ázia, Austrália!

07.09.2010 13:47

 Nestihli ste letnú dovolenku? Nezúfajte! Ešte stále môžete využiť lákavé last minute ešte s lákavejšími cenami dovoleniek! Chystáte si doplniť šatník luxusnými módnymi značkami, navštíviť európske centrá módy? Alebo naopak, neznášate ruch veľkomesta a preferujete návrat k prírode, k pozorovaniu africkej zveri priamo v savane? Aby ste predišli, prinajmenšom módnemu faux-pas, príručnú tašku si vyberte podľa miesta vašej budúcej destinácie...

Európa – mekka módy

Mnohé Európske veľkomestá sú považované za rodisko elegancie, vkusu a skvelé módneho štýlu. Paríž, Miláno, Londýn, ale aj Praha či naša Bratislava, sú centrami luxusným značiek, i obľúbených obchodov „second-handov“. Na dovolenku, ktorej cieľom je aktívny oddych v nákupných centrách, sa vyzbrojte štýlovou kabelkou, najlepšie v béžových odtieňoch. Myslíte si, že na farbe nezáleží? Omyl! Práve béžové, až biele odtiene tašiek, sú považované v európskych nakupovacích metropolách, za symbol jedinečnosti a vyberaného štýlu.

 

 

Ázia – festival farieb, motívov, štýlov

 

Myslíte si, že sa károvaná, červená sukňa a elektrizujúce, žlté pruhované pančuchy, k sebe nehodia? V Ázii môžu mať na to úplne opačný názor! Je všeobecne známe, že najmä mladé Ázijčanky, milujú naoko nedbalú módu, radi kombinujú módne kúsky s nekombinovateľnými farbami, štýlmi a motívmi. A hoci niektorí znalci módy, pokladajú ázijskú módu za vrchol nevkusu, pre mnohých je inšpiráciou a synonymom odvahy a drzej extravancie. Ak však patríte k nenáročnej Európanke, ktorej hoci aj malý motív na taške, dokáže vyčariť úsmev na tvári, vaša ázijská taška by mala mať rastlinný motív – napríklad bambusové výhonky.

 

 

Austrália – letná pohoda aj v zime

 

Na čo sa ovešať opaskami, bižutériou či značkovými kabelkami? Flip-flop, krátke nohavice, tielko a je to! Základná módna filozofia Austrálčanov znie, v jednoduchosti je krása. Austrálčania tiež milujú módu, no pre mnohých je oveľa dôležitejší dobrý pocit a radosť zo života. V zmysle úcty k prírode, sú populárne najmä kabelky z prírodných materiálov a s rastlinnými motívmi.

 

 

 

 

 

 


Zdroj fotiek: www.oriflame.sk