Vyhľadávanie


Líčenie do práce, alebo ako nechať kolegyne zblednúť závisťou...

07.09.2010 13:39

Po období dovoleniek a prázdnin, znovu nastáva čas pracovných povinností a záťažových situácií. Nenechajte sa znechutiť pracovným stresom a udržujte si letné, pozitívne myslenie! Ak sa namaľujete podľa najnovších jesenných trendov, optimistickú náladu vám isto privodí aj pohľad do zrkadla. Tak hor sa pred zrkadlo, schmatnite do rúk líčidlá a buďte v práci neodolateľná!

 

Hnedá je dobrá!

 

Hneda je dobrá! Zdá sa vám, že tento výrok je nesprávny? Práve naopak! Túto jeseň bude práve hnedá tá najlepšia farba pre vyniknutie krásnej pokožky, očí a pier. Hnedá farba je univerzálna farba, ktorá svedčí každej žene, hoci v rôznych odtieňoch. Ako s ňou teda narábať, aby ste dosiahli želaný výsledok?

 

1.      Varianta A: Opálená čokoládka! Dovolenka sa skutočne vydarila, nielenže ste si odpočinuli ale môžete sa popýšiť aj krásnym, čokoládovým sfarbením pokožky. Nechajte vyniknúť krásnu opálenú pokožku a letný look dolaďte jemným podtrhnutím krásy. Pleť len zľahka prepudrujte a oči si zvýraznite hnedou linkou na oči. Ak máte svetlé oči, použite hnedú špirálu, ak tmavé oči, uprednostnite radšej čiernu špirálu. Efekt obohaťte ešte bezfarebným leskom na pery alebo jemným, hnedým rúžom na pery.

Tip: Gulôčkový púder Giordani Gold použite buď ako púder, alebo ako farbu na líčka. Rozžiari pleť a dodá jej krásny, zdravý nádych!

Tip: Lesk na pery Visions V* Vibes, konkrétne Glitzy alebo Vyplňujúci rúž na pery Smoky Collection, Nude, nechajú vyniknúť opálenie a zvýraznia krásu pokožky aj pier!

2.      Varianta B: Zlatohnedá krásavica! Patríte k ľudom, ktorý čokoládové opálenie získajú iba pri morskom slniečku? Nezúfajte, aj vaša stredne opálená pokožka môže ohurovať sviežim, opáleným nádychom! Stačí, ak použijete rozžiarujúci make-up, rozžiarujúci púder alebo klasický, tyčinkový rozjasňovač. Pokožke dodajú krásny zlatý nádych a zamatové tónovanie. Použite hnedé očné tiene – tmavé pre čierne a hnedé oči, bronzové až platinové odtiene pre modré oči a hnedooranžové pre zelené oči.

Tip: Rozžiarujúci tónovací krém Light, Rozžiarujúci púder Giordani Gold a Rozjasňovač GG, sú pre vás tými pravými výrobkami! Pleť vyhladia, tónujú a navyše sú univerzálne pre rôzne typy pleti!

Tip: Paleta 3 očných tieňov Oriflame Beauty Smoky Collection v sebe zoskupuje 3 unikátne očné tiene – každý vhodný pre iný typ očí, podľa ich farby. Navyše, výsledkom líčenia sú krásne, dymové oči, ktoré sú najmä u vizážistov veľmi obľúbenou variáciou!

3.      Varianta C: Snehulienka aj v lete! Môžete stráviť na slnko, hoci aj celé leto, no aj tak sa vaša pokožka príliš neopáli, alebo sa dokonca spáli? Nesiľte opálenie a radšej dodržiavajte zásady bezpečného opaľovania! Aj napriek slabému opáleniu, hnedá farba je vhodná aj pre vás typ pokožky. Zvýraznite si oči hnedým očným tieňom a použite čiernu linku na oči bez ohľadu na farbu vašich očí. Vyhnite sa tónovacím krémom, ktoré by na vás vyzerali prehnane neprirodzene a zvoľte radšej farbu na líčka v jemnom, broskyňovom odtieni.

Tip: Trvácne krémové očné tiene, v odtieni Cappuccino Beige, sú vhodnou obdobou hnedej, čokoládovej farby na nie až takej hnedej pokožke. Aj preto, je dôležité zvýrazniť oči – zvýraznite ich pomocou kajalovej čiernej ceruzky, ktorá svojím krémovým zložením, zanecháva na viečkach príjemný, zamatový pocit. 

 

Foto zverejnila: www.womenxone.com

 

 

 


Zdroj fotiek: www.oriflame.sk