Vyhľadávanie


Zabudnite na umelé riasy! Začnite sa starať o vlastné mihalnice!

07.09.2010 12:01

 Boom umelých rias úspešne dorazil aj na Slovensko a mnohé dámy uprednostňujú starostlivosť o umelé riasy pred vlastnými. A pritom starostlivosť o mihalnice je omnoho jednoduchšia, prirodzenejšia a aj lacnejšia! Dokonalá starostlivosť o krásne, zdravé riasy pritom spočíva len v 5. jednoduchých krokoch! Tak, prečo si nedať tú „námahu“ a nevyskúšať ich?

 

Krok č. 1 – Podporte rast mihalníc a dodáte im objem!

 

Krásne, bohaté vejáriky mihalníc, sú azda snom každej ženy. Premeňte svoje sny na skutočnosť a staňte sa zvodnou femme fatale. Nemusíte sa „premeniť“ sa tancujúcu Mata Hari, buďte osudovou ženou so zvodnými mihalnicami! Úplne postačí, ak si pri najbližšej návšteve lekárne, vypýtate aj ricínový olej, ktorý účinnej podporuje rast mihalníc. Ricínový olej na mihalnice je zaručeným spôsobom, ako riasam dodať úžasný objem!

 

Krok č. 2 – Spevnite mihalnice a budú vyzerať hustejšie aj tmavšie!

 

Traduje sa, že vypadnutá riasa prináša šťastie, dokonca že má moc splniť tajné želanie. Čo však robiť v prípade, ak vypadávanie mihalníc je častejším javom, ako by sme si priali? Účinnou prevenciou ako predchádzať neželaním úbytkom rias, je ich posilnenie! Ako? Jednoduchým natieraním olivovým olejom! Olivový olej obsahuje posilňujúce látky a tak riasy chráni pred ich nadmerným vypadávaním a stratou objemu. Navyše, olej aj mihalnice jemne farbí a robí ich opticky tmavšími!

 

Krok č. 3 – Vyživte mihalnice zvnútra a odplatia sa vám vonkajšou krásou!

 

Aby mohli mihalnice správne rásť, vyvíjať sa a chrániť oči pred škodlivými vplyvmi,

potrebujú výživu aj zvnútra. Správna životospráva je teda aj otázkou výživy mihalníc – vitamíny a minerálne látky sú nevyhnutnosťou v starostlivosti o mihalnice. Zvlášť dôležitým pre riasy, je vyživujúci vitamín E.

 

Krok č. 4 – Bez hydratácie ani deň!

 

Pitný režim je ústrednou témou všetkých letných vydaní časopisov, no hydratácia je dôležitá nielen v lete a nielen vo vzťahu k organizmu. Nedodržiavaním pitného režimu, môžete ublížiť aj mihalniciam – ľahšie sa poláme, rýchlejšie vypadnú a ich rast môže byť v ohrození! Vyvarujte sa takémuto katastrofálnemu scenáru a pite vodu aj kvôli vašim riasam. Hydratáciu rias podporí aj modrá indulona, ktorá zároveň mihalnice aj chráni pred možným vysušením.

 

Krok č. 5 – Pokojne ich vytočte!

 

Zdvihnite svoje riasy jednoducho a rýchlo! Kliešte na riasy vytočia mihalnice šetrne no zároveň ich pozdvihnú až o 50%! Riasy tak budú vyzerať až dvakrát hustejšie, vytočenejšie a predĺženejšie. Nekvalitné kovové klieštiky však môžu mať opačný účinok, preto vyskúšajte kvalitné kliešte, hoci aj z kovu, avšak s gumovým poťahom v mieste vkladania mihalníc.

 

Tip: Nahrievacie kliešte na mihalnice od Oriflame! Nelámu riasy a za chvíľku vyčaria zvodný pohľad!


Zdroj fotiek: www.oriflame.sk