Vyhľadávanie


Pravidlá a podmienky objednávania

07.09.2010 14:08

 

Chcete si objednať tovar rýchlo a jednoducho z pohodlia vášho domova? Objednajte si výrobky cez internet! Stačí jednoducho napísať mail, ktorý bude obsahovať:

- Vaše kontaktné údaje - celé meno, poštovú adresu pre zaslanie balíku

- názov objednaného tovaru

-množstvo objednaného tovaru

-katalógové číslo tovaru

-doplňujúce informácie - urýchlenie objednávky (manipulačný poplatok 1,83 Eura ak bude mať objednávka hodnotu nižšiu ako 70 Eur) alebo v prípade akcií, možnosť voľby tovaru zadarmo

Objednávky sa za celý kalendárny týždeň spočítajú, objednávanie sa uskutočňuje raz za týždeň - v nedeľu. Ak si teda objednáte tovar v nedeľu po 20:00 h., tovar bude objednaný nasledujúcu nedeľu. V prípade, že chcete, aby bol tovar objednaný hneď po odoslaní objednávky a cena vašej objednávky nepresiahne výšku 70 Eur, bude vám naúčtovaný manipulačný poplatok od spoločnosti Oriflame v hodnote 1,83 Eur.

Za doručenie balíka poštou platíte podľa cenník pošty, podľa váhy balíka. V prípade, že cena objednaného tovaru presiahne hodnotu 70 Eur, poštovné neplatíte.

Za objednaný tovar zaplatíte pri preberaní zásielky, balík je posielaný na dobierku. Podľa zákona, máte možnosť reklamácie do nasledujúcich 7 dní.

V prípade akýchkoľvek otázok, ma neváhajte kontaktovať.

 


Zdroj fotiek: www.oriflame.sk