Vyhľadávanie


Osedlajte koňa a zažite pravý, nefalšovaný Divoký Západ!

28.09.2010 09:08

Bezstarostné jazdenie na koňoch po prériách, vietor vo vlasoch a pištolnícke súboje sú akoby synonymum divokého západu. Nemusíte sa preniesť v čase, aby ste pravý Wild West zažili aj vy! Nechajte sa uniesť western štýlom, ktorý vo svete módy opäť zažíva veľký návrat a prispôsobte tomuto štýlu aj líčenie a celkovú úpravu zovňajšku. Tu je návod, ako na to...

 

Svetom módy hýbu strapce a semiš!

 

Klobúk, flanelová košeľa či kocková blúza, vesta, rifle, opasok s veľkou sponou a typické western čižmy sú typickými módnymi kúskami každého kovboja. Ak chcete byť túto jeseň trendy, vyskúšajte westernovský štýl aj vy! V móde sú najmä prírodné materiály – semiš a koža! Inšpirujte sa chic tmavohnedou, strapcovou taškou či kabelkou od Oriflame! Malá western taška bude vašou štýlovou spoločníčkou na každom kroku, a veľká strapcová kabelka zas ukryje množstvo dôležitých, ženských cenností. Vezmite tašku či kabelku, do práce, alebo vyrazte na nákupy. Buďte štýlová aj mimo prérií!

 

Prirodzené líčenie vo farbách matky prírody

 

Preneste farby matky prírody aj do bežného líčenia! Paleta troch očných tieňov, v krásnych zemitých odtieňoch, vyčarí krásny, pôvabný vzhľad bez zbytočne prehnaných nánosov make-upu. Efekt prirodzenosti môžete dotvoriť vysúvateľnou, hnedou ceruzkou na oči, alebo jemným rúžom na pery, ktorý perám dodá dokonale matný vzhľad. Ak ste nadšencom originality, určite vás dostane paleta 2očných tieňov, ktorých súčasťou, je okrem 2aplikátorov, aj špeciálny, fixovací vosk, ktorý upraví obočie tak, aby váš pohľad bol neodolateľne zvodný!

 


Zdroj fotiek: www.oriflame.sk