Vyhľadávanie


Krásne vlasy aj na sklonku leta!

07.09.2010 11:46

 Leto je už tradične synonymom prázdnin, dovolenky, oddychu, ale aj teplého počasia, šantenia na kúpaliskách či pri mori. Leto však so sebou prináša, nielen letné radosti, ale aj „letné dôsledky“, resp. dôsledky letného počasia. Suché vlasy, polámané končeky a vyblednutie farby na vlasoch, sú varovným volaním o pomoc! Pomôžte svojim vlasom, doprajte im špeciálnu vlasovú starostlivosť po lete a opäť sa tešte z krásnej, bohatej hrivy!

 

Suché a vyblednuté vlasy bez hebkosti?

 

Užívali ste si teplé, slnečné lúče tak intenzívne, že ste bezstarostne zabudli na vlasové, kozmetické prípravky? Ochrana vlasov proti slnku počas letných horúčav, vám dokonca nič nevraví? Tak sa nečudujte, že po lete, vaše vlasy vyzerajú ako po zásahu neodbornej trvalej – sú suché, tvrdé a absolútne zničené. Napravte svoje chyby a spravte zo suchých vlasov opäť krásne, hebké vlasy s farebným leskom. Ako na to? Použite horúci vlasový olej, ktorý spomedzi vlasových, kozmetických prípravkov, najrýchlejšie premení nezdravé vlasy na zdravím, prekypujúcu bohatú hrivu.

Tip: Horúci olej na suché vlasy Coconut&Ricemilk Hot Oil, vyrobený z výťažku kokosového orecha a ryžového mlieka, vysušené vlasy vyživí a prebudí k životu!

 

Zničené vlasy bez lesku a vitality?

 

Vrátili ste sa z dovolenky, no vaše vlasy by potrebovali ešte aspoň jednu dovolenku, najlepšie takú, ktorá by im poskytla dokonalý komfort? Doprajte vlasom špeciálnu starostlivosť – zbavte sa zničených vlasov bez lesku a vitality pomocou účinnej masky na vlasy. Maska na vlasy zregeneruje poškodené vlasy, dopraje im zaslúženú výživu a posilní vlasy od korienkov.

Tip: Pre slnkom zničené vlasy je regeneračná maska na vlasy HairX s bambuckým maslom, ideálnou vlasovou pomocou. Vlasy zreparuje, prinavráti stratený lesk a vitalitu a vlasy, budú po použití omnoho odolnejšie a zdravšie!

 

Polámané, rozštiepené končeky s namáhavým rozčesávaním?

 

Polámané, suché a rozštiepené končeky sú skutočnou vlasovou katastrofou! Ak sa k nemu pridá aj problém s rozčesávaním, výsledkom môžu byť ešte zničujúcejšie následky. Zabráňte tomu! Zadovážte si kvalitné vlasové sérum, ktoré sa ľahko votrie do vlasov a v ultrakrátkom čase, napraví škody, ktoré na vlasoch napáchalo letné horúčavy, chlórová alebo slaná, morská voda.

Tip: Regeneračné vlasové sérum na rozštiepené končeky HairX je unikátnou novinkou v oblasti vlasovej kozmetiky! Vlasové sérum je nezmývateľné, vyvinuté špeciálne na báze silikónu pre vlasy, ktoré majú sklon k lámavosti a zlému rozčesávaniu.

 

 

 


Zdroj fotiek: www.oriflame.sk